BLUE SPORTSWEAR

Blue Sportswear: kleding van grote kwaliteit voor sporten en vrije tijd. De designs van Blue Sportswear zijn ongecompliceerd en zeer comfortabel met een sportieve look voor alledag.

Blue Sportswear is een Deens familie bedrijf opgericht in 2010 en gevestigd in Copenhagen. Zij staan achter ieder product dat ze fabriceren. Blue Sportswear is hun imago, Blue Sportswear is onze toekomst en een waarborg voor u als klant. Uw tevredenheid is hun en onze motivatie.

Blue Sportswear fabriceert al 10 jaar sport en modecollecties en wij weten als geen ander dat als wij een hoge kwaliteit kiezen, onze producten duurzaam zijn, mooi blijven en comfortabel zijn.

Zeer zachte materialen in fantastische kleuren gemixt met modische details en silhouetten geven Blue Sportswear extra energie en een Coole uitstraling.

Blue Sportswear collecties

Ieder seizoen wordt er een nieuwe Blue Sportswear collectie gemaakt, helemaal afgestemd op de laatste modetrends en zoals altijd gemaakt van de beste materialen.

Blue Sportswear

Blue Sports Wear: for women only

Blue Sportswear staat voor een compacte collectie sportfashion “for women only” met een rijke uitstraling. Het is relaxte kleding gemaakt voor de populaire soft sports of luxe homewear en vrijetijdskleding.

De pasvorm en kwaliteit van Blue Sportswear is van onwaarschijnlijk hoog niveau. U zult merken dat u terugkomt voor Blue Sportswear.

Blue Sportswear streeft ernaar om jouw favoriete kledingstukken te maken en hebben inmiddels diverse Iconen in onze collecties die ieder seizoen weer geliefd zijn. Allemaal artikelen die stuk voor stuk passen in jouw garderobe voor het nieuwe seizoen, aangevuld met nieuwe inspirerende designs die gebaseerd zijn op de laatste mode tendensen.

Smaak is individueel, wij willen niemand onze designs opdringen, maar wij hopen dat velen vrouwen Blue Sportswear interessant vinden omdat wij altijd de beste kwaliteit garanderen en dat niemand teleurgesteld zal zijn.

Daarom is Blue Sportswear altijd op zoek naar de beste materialen en fabrikanten.

De naam Blue Sportswear is bedacht omdat wij uitsluitend natuurlijke materialen gebruiken van onze Blue Mother Earth, zoals werelds beste katoensoort PIMA Katoen, Alpaca, Cashmere en Merino Wol en nog veel meer.

Alle vrouwen zijn voor Blue Sportswear onze doelgroep, wij discrimeren niet, het gaat alleen om jou!

Geniet van Blue Sportswear!