Verzending

Wij verzenden binnen Nederland en naar alle andere landen binnen de EU.

  • Bestellingen vanaf €100,00 worden gratis verstuurd binnen Nederland.
  • De verzendkosten zijn €25,00 voor bestellingen naar alle andere landen binnen de EU.

Let op: Wanneer je pakket bij een afhaallocatie terecht komt, bijv. omdat je niet thuis was, houdt er dan rekening mee dat zij het maximaal 7 dagen bewaren, daarna wordt het naar ons teruggestuurd.

Wanneer je voor 14:30 uur besteld hebt wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Orders die op vrijdag na 14:30 uur of in het weekend worden geplaatst zullen op maandag worden verzonden.

Houd er rekening mee dat binnen Nederland de afhandeling met de PostNL bezorger aan de deur iets anders gaat dan je gewend bent, i.v.m. het COVID-19 virus. De PostNL bezorger tekent na jouw toestemming zelf voor ontvangst. Ze vragen je om de laatste 3 tekens van je legitimatiebewijs op te noemen en noteren deze in het handtekeningveld. Dit is jouw en hun bewijs dat het pakket juist is afgeleverd. Dit doen zij om het contact tussen mensen te minimaliseren.

Wegens topdrukte bij PostNL kan het zijn dat de levertijd van je bestelling langer is dan wat je gewend bent. Je kunt de status van je zending volgen via de track & trace code die je in de verzendbevestiging kunt vinden.